FAQ København

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning i København

Her kan du læse det mest stillede spørgsmål fra vores kunder i København.

Så kontakt 4M Gulvservice og lad os være din lokale gulvmand i København.

Vi tager vores opgaver meget seriøst, for vi ved, at der ikke er noget værre end at have et dejligt hus eller en lejlighed med et slidt og grimt gulv. Derfor skaber vi liv til dine gamle gulve, og vi giver dig en smertefri og behagelig oplevelse. 

Hos os får du:

  • Høj service
  • Altid et hurtigt svar
  • Miljøforsvarlige behandlinger
  • Gulvbehandling uden fejl
  • Transparente priser

Hos 4M Gulvservice sætter vi kunden i centrum. Derfor gør vi også alt i vores magt for, at du bliver tilfreds med dit gulv. Vi bruger den fornødne tid på dit gulv i stedet for at tage for mange opgaver ind. Kvalitet før kvantitet – din anbefaling er for os vigtigere end mængden af gulve, vi får slebet. Hos 4M Gulvservice i København har vi 18 års erfaring med gulvbehandling. Du kan f. eks. tjekke vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Når du kontakter os, starter vi med at spore os ind på dine ønsker. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, så dit ”nye” gulv bliver nøjagtigt, som du ønsker det.

De 3 vigtigste faktorer for et tilfredsstillende resultat:

Erfaring, kvalitetsmaterialer og det rette udstyr.

Når vi giver dig en pris på en gulvopgave, så kan du regne med prisen. Der kommer ingen overraskelser.

Du skal først og fremmest sørge for at få ordentlig rådgivning omkring dit gulv. Slutresultatet skal jo gerne ende med at blive lige præcis, som du ønsker det.

Vi kommer gerne forbi dit hjem eller din virksomhed i København eller andetsteds på Sjælland og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan f. eks. indhente et par tilbud fra forskellige gulvafslibningsfirmaer, men vær opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, som også er det bedste. F. eks. skal en gulvafslibning være udført ordentligt uden slibespor, og efterbehandlingen skal være af kvalitet, så den holder så længe som muligt.

Du kan læse her på vores hjemmeside om de forskellige typer efterbehandlinger, som vi kan udføre.

Vi stiller gerne op med gratis rådgivning, inden du vælger behandlingstype, for at du får det bedste resultat, så du bliver tilfreds. Uanset om du er lokaliseret i København eller andetsteds på Sjælland, så kan du få vores rådgivning. Du kan læse mere om typer af efterbehandling her på vores hjemmeside.

 

Lakbehandling: Et lakbehandlet gulv giver en modstandsdygtig overflade, og det giver en hyggelig glød. Gulvet bliver slidstærkt, og der sker ikke noget ved at spilde på gulvet. Det kan bare tørres af, og det er let at rengøre i hverdagen. Det er muligt at få en miljøvenlig lak, som heller ikke lugter særlig meget efter behandling.

Man skal dog være opmærksom på, at får man først en ridse i lakken ved f. eks. at trække et møbel hen over gulvet, så er skaden sket. Træet har ikke mulighed for at ”rejse sig igen” som ved andre typer mere rå overfladebehandlinger. Lak giver generelt træet et mere gyldent udseende. Man kan vælge mellem mat, silkemat og blank lak. Vi anbefaler 3 gange lak, så gulvet bliver så slidstærkt som muligt.

 

Oliebehandling: Efter en oliebehandling kan gulvet blot vaskes efter behov med  oliepleje eller natursæbe. Olie giver en blød og behagelig overflade. Man vælger normalt mellem hvid olie eller naturolie afhængigt af, om man vil have et hvidt udseende, et naturligt eller nøddeagtigt udseende. Hvilken type olie, som er bedst til gulvet, afhænger også helt af, hvilken type træsort, der er tale om. 

Ludbehandling: er billigere end lak og oliebehandling, og ludbehandling giver et råt og naturligt udseende. En ludbehandling er en sæbeblanding, som også kan indeholde en hvidpigmentering. Man vasker gulvet mange gange med en plejesæbe, som danner en beskyttende hinde, så det er nemmere for dig selv at vedligeholde gulvet bagefter.

Hvad er forskellen?

En gulvafhøvling er kun nødvendig, hvis dit gulv er skadet, har dybe ridser eller mange ujævnheder. En afhøvling er nemlig en grovere behandling af gulvet, hvor man sliber 2-4 mm af træet. Gulvet efterslibes derefter for at få en pæn overflade, og til sidst efterbehandles det for at få netop det udseende, man ønsker.

En gulvafslibning er derimod perfekt til at friske trægulvet op. Den tærer mindre på gulvet end en afhøvling. Man sliber ca. 1 mm af overfladen, således at gulvet kan overfladebehandles på ny. Efterbehandlingen er gerne med lak, olie eller lud. Man kan ved afslibningen også rette ujævnheder, så gulvet bliver ens overalt.

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Læs også om gulvafslibning

Her kan du læse mere om gulvafslibning i København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top