Gulvafhøvling København

Reparer dit trægulv med en gulvafhøvling i København

Med en professionel gulvafhøvling kan næsten alle skader i et trægulv fjernes. Dit gamle trægulv kan blive virkelig flot igen.

Dit gamle trægulv vil fremstå som nyt igen

Er dit trægulv meget skadet af  dybe ridser eller andre typer skader, eller bølger gulvet på grund af en vandskade? Der er måske rester af spartel, fernis eller lim på gulvet. Så er det ikke sikkert, at gulvet kan repareres ved en gulvafslibning. Det er muligt, at du bliver nødt til at få en gulvafhøvling, hvor man sliber 2-4 mm af træet. Mange tror dog fejlagtigt, at de bliver nødt til at udskifte deres trægulv, men det er sjældent nødvendigt. Gulvet kan blive så godt som nyt ved hjælp af en gulvafslibning eller gulvafhøvling og en god efterbehandling.

 

Få rådgivning af 4M Gulvservice, inden du beslutter dig for, hvilken behandling du ønsker af dit trægulv. Vi har mange års erfaring med gulvbehandlinger og har dygtige professionelle folk til at hjælpe dig. Vi kan få dit trægulv til at fremstå så godt som nyt igen. Man vil ikke kunne se, at gulvet har været skadet. Det er selvfølgelig vigtigt, at du efter gulvbehandlingen sørger for ikke igen at få skader på gulvet. Beskyt det f.eks. ved at sætte filt under møbler, som nogle gange rykkes rundt, f.eks. stole.

Rådgivning eller tilbud

Du kan altid ringe til os og får rådgivning til hvilken behandling, eller slibe metode du skal vælge. Vi kommer også gerne ud og kigger på opgaven, samt giver et uforpligtende tilbud.

Ring på tlf. +45 22 33 73 01 eller send en mail til info@4mgulvservice.dk

Boern-kraeftensbekaempelse

Gulvafslibning eller gulvafhøvling i København

Man skal tænke sig godt om, før man vælger en gulvafhøvling. Den tærer mere på gulvet end en gulvafslibning, som kun sliber ca. 1 mm af gulvoverfladen. En gulvafslibning kan foretages flere gange gennem årene, men en gulvafhøvling kan man ikke bare foretage flere gange. Ofte er det tilstrækkeligt med en gulvafslibning for at reparere trægulvet og få det til at fremstå pænt og friskt igen. En gulvafslibning kan udføres flere gange især på et massivt plankegulv, dog færre hvis det er et lamelgulv.

 

Efter en gulvafhøvling foretages en gulvafslibning for at få gulvet helt jævnt og gjort klart til efterbehandling, som kan bestå af en lak-, olie- eller ludbehandling. Alt afhænger af, hvordan du ønsker, dit gulv skal ende med at fremstå. 

 

4M Gulvservice fortæller dig om mulighederne og sørger for, at du får det bedst mulige resultat, oven i købet til en rimelig pris.

Det kan ikke anbefales, at du selv foretager en gulvafhøvling

Hvis du bor i København eller et andet sted på Sjælland, så kontakt 4M Gulvservice for hjælp, hvis dit gulv trænger til en gulvafhøvling. Det kan absolut ikke anbefales, at du selv forsøger at høvle gulvet af. Du kan nemt komme til at ødelægge gulvet. Er det først gået galt, er det svært at rette op på, idet der høvles helt op til 4 mm af gulvet ved en gulvafhøvling. Det er vigtigt at have styr på afhøvlingsmaskinen og teknikken. Derfor, lad en professionel gulvsliber gøre det for dig. Hos 4M Gulvservice får du god service af dygtige folk, som kender til alle typer trægulve, og du får samtidig en rimelig pris.

Kontakt os nu

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Læs også om gulvafslibning

Her kan du læse mere om gulvafslibning i København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top