Få en professionel gulvafslibning i København til en rimelig pris

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning helt gratis. Kontakt os her. Vi rykker hurtigt ud i København. Vores medarbejdere er professionelle og dygtige med mange års erfaring. Vi giver dig en fornuftig pris. 4M Gulvservice sætter kunden i centrum, og vi tror på kvalitet før kvantitet. Vi har erfaringen, kvalitetsmaterialerne og det rette udstyr.

4M Gulvservice i København udfører den bedste gulvafslibning

Der er stor forskel på en gulvafslibning og en gulvafhøvling. Begge er selvfølgelig et godt alternativ til helt at udskifte trægulvet. 4M Gulvservice rådgiver dig om, hvad dit trægulv behøver for at blive som nyt igen. For det meste er det nok med en gulvafslibning. Vi kigger på, om gulvet har dybe ridser, og om der f.eks. er rester af fernis eller lim på gulvet, for så kan det selvfølgelig være nødvendigt med en afhøvling, inden gulvet slibes. Ved en gulvafslibning går man ikke så meget i dybden som ved en gulvafhøvling, men man får repareret eventuelle skader og får frisket gulvet op.

 

Vi sørger for efterbehandling af dit trægulv efter gulvafslibningen. Hvor lang tid opgaven tager, kommer an på gulvets størrelse, og hvor mange lag f.eks. lakbehandling gulvet skal have.

 

Vi udfører et professionelt stykke arbejde. Gulvet skal slibes korrekt fra starten, for det kan ikke gøres om. Kvaliteten af slibningen er derfor vigtig. Du skal som kunde føle dig tryg ved, at vi ved, hvad vi laver, og at du får det ønskede resultat.

Gør dit gamle trægulv flot igen

En gulvafslibning er som oftest nok til at friske gulvet op og få det til at se så godt som nyt ud igen. Du ender med et pænt og jævnt gulv, som hverken har ridser eller misfarvning, altså så godt som nyt igen. Gulvet skal dog helst være nogenlunde jævnt for at få et godt resultat, hvis man ”nøjes” med en gulvafslibning. Efter afslibningen fremstår gulvet som et ubehandlet trægulv, så det skal selvfølgelig efterbehandles med enten lak, olie eller lud.

Ved en gulvafslibning benytter man en gulvafslibningsmaskine med sandpapir. Typisk sliber man ca. 1 mm af overfladen, hvorimod man ved en gulvafhøvling tager 2-4 mm af. Man starter normalt med lidt grovere sandpapir og slutter med finere sandpapir. Hvor mange gange, man foretager slibningen, afhænger af, hvilken stand gulvet er i. Der kan slibes f.eks. 3 eller endda 5 gange. 

Kontakt os på tlf.  +45 22 33 73 01 for et uforpligtende tilbud eller bare en snak om dine gulve.

Vi yder professionel rådgivning og svarer gerne på alle spørgsmål.

Du kan også sende en e-mail til: info4mgulvservice.dk. Vi svarer dig hurtigt.

Læs om de forskellige behandlingsmetoder her

Vælg den rigtige metode til dit gulv

Det er vigtigt at vælge den rigtige metode, når du skal have gulvafslibning eller gulvafhøvling i København, samt efterbehandling. Vælg en behandlingsmetode herunder og læs mere.

Gulvafslibning

Læs mere gulvafslibning i København og hvordan metoden bruges.

Gulvafhøvling

Hvad er forskellen på gulvvafhøvling og gulvafslibning. Læs om det her.

Lakbehandling

Giv dit gulv et langt liv med vores lakering. Læs mere under lak.

Oliebehandling

Læs mere om vores oliebehandlinger og vores høje kvalitet af olie

Ludbehandling

Hvad er ludbehandling og hvorfor skal jeg vælge ludbehandling?

FAQ

Læs vores ofte stillede spørgsmål og find svar på dine spørgsmål.

FÅ 20% RABAT HELE MÅNEDEN

Pakketilbud

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud, som for eksempel kan indeholde flere typer af vores gulvservice samt malerarbejde. Har du spørgsmål til vores pakkeløsninger, så ring gerne! Vi elsker at svare på spørgsmål.

På basis af 24 bedømmelser.
Ulrik Dalsgaard
Ulrik Dalsgaard
04/10/2021
Bekræftet
Hurtig behandling Hurtig behandling, og et tæt på perfekt resultat til en god pris.
Pernille
Pernille
29/06/2021
Bekræftet
Varmeste anbefaling af 4M gulvservice Anbefaler 4M gulvservice på det varmeste! Helt igennem en god og tryg oplevelse og fuld tilfredshed: fra første telefonkontakt, til besøg og besigtigelse med stor fagkundskab og sidst men ikke mindst: virkelig godt udført arbejde; Alt til punktlig overholdelse af aftaler og tidspunkter, yderst behagelige medarbejdere og oprydning efter endt arbejde. Vi er utroligt tilfredse!
tibolipenny
tibolipenny
22/04/2021
Bekræftet
God pris God pris, hurtig levering, super service MEGET tilfreds
Kunde
Kunde
20/04/2021
Bekræftet
Virkelig søde og god service Virkelig søde og god service. Håndværkerne kom til tiden, var super imødekommende og har slebet/afhøvlet gulvet virkelig flot. Næsten ingen skrammer på panelerne, og jeg har fået de flotteste gulve, som jeg ikke engang turde drømme om. Kan klart anbefales og vil klart gøre brug af dem i fremtiden også! 🙂
Carina Rasmussen
Carina Rasmussen
19/04/2021
Bekræftet
Fik slebet og lakeret mine slidte… Fik slebet og lakeret mine slidte trægulve. De ankom som aftalt. Prisen var rimelig og jeg er super tilfreds med deres arbejde. Kan varmt anbefales.
Lina Scarlett Andersson
Lina Scarlett Andersson
15/04/2021
Bekræftet
Vi er meget glade for vores nye gulve Vi er rigtig glade for den service vi fik hos 4M Gulvservice i Søborg. Vi havde brug for et firma, som kunne hjælpe os med gulvafslibning af vores gulve. Damen i telefonen, var meget behjælpelig med hvilken behandling vi efterfølgende skulle vælge. De kom til tiden og prisen holdt som aftalt! Vi er meget glade for vores nye gulve. Tak for hjælpen.
Lars Henning Højlund
Lars Henning Højlund
06/03/2021
Bekræftet
Super Gulvservice Super Gulvservice. Helt som det skal være✅ Utroligt hvordan man kan genoplive ens gulv. God pris og hurtigt service. Tak for hjælpen med gulvafslibningen..fra os i Kastrup.
Emil
Emil
01/02/2021
Bekræftet
Rigtigt god til deres arbejde Rigtigt god til deres arbejde, mit gulv bliv super godt.. bedre end forventet. Kom til tiden og til en god pris kan stærkt anbefaledes
Niclas Molgaard
Niclas Molgaard
29/01/2021
Bekræftet
Super Gulvservice, næsten som nyt Super Gulvservice😉 Bare helt i top👍 Var slet ikke klar over at vores gamle gulv kunne blive så pænt! Det er stort set som nyt og helt uden mærker og ridser. Min kone og jeg er meget tilfredse og næste år regner vi med at skal have lavet resten af vores gulve. Vi afleverede vores nøgle til gulvfirmet og tog på weekend i sommerhuset. Da vi kom hjem stod det gamle barneværelse gulv, nu som helt nyt og klart til at lave kontor. Tak for hjælpen. Mvh Den lille familie 👪 fra Kbh.
Peter Schelde
Peter Schelde
25/01/2021
Bekræftet
Rigtigt god service Rigtigt god service. Kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde:) kan helt sikkert anbefales

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning eller gulvbehandling i København

eller ring

Scroll to Top