Lakbehandling af dit trægulv i København

Gulvbehandling og gulvafslibning giver fornyet liv

4M Gulvservice tilbyder dig en professionel behandling af dit gulv, så det bliver så godt som nyt igen. Vi kan fjerne ridser og pletter ved at foretage en gulvafslibning først. 

 

Når dit trægulv i København har fået en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, er det vigtigt at beskytte det mod snavs for at undgå slitage og mod væske for at undgå, at det bliver misfarvet. 

Du kan vælge en efterbehandling med lak, olie eller lud. Hos 4M Gulvservice er vi specialister i gulvbehandling, og vi rådgiver dig gerne omkring efterbehandlingen af dit gulv, så du ender med et resultat, som du bliver tilfreds med. Uanset om du bor i København eller et andet sted på Sjælland, så stiller vi op.

En lakbehandling er slidstærk

Lakbehandlingen efter en gulvafslibning er en stærk behandlingstype, så dit gulv får en slidstærk og holdbar overflade, som du kan få glæde af i mange år.

 

En professionel lakbehandling beskytter træet, og et lakeret gulv er nok det nemmeste at have med at gøre. Det er let at tørre over, så det altid er rent. Vi anbefaler tre gange lak. Man kan nøjes med to gange, men tre gange er selvfølgelig mest holdbart. Lakken kan give gulvet et gyldent og friskt look. Hos 4M Gulvservice benytter vi en stærk lak, som giver lang holdbarhed. Det kræver ikke en masse vedligeholdelse, men blot almindelig rengøring.

 

Man skal dog være opmærksom på, at man får ridser i et lakeret gulv, hvis man f.eks. trækker et møbel henover gulvet. Det vil være en god idé at sætte filt under møbler, som ind imellem skal flyttes, f.eks. en stol. 

 

4M Gulvservice tænker på miljøet og benytter selvfølgelig produkter, som overholder EU’s standarder for miljø og opløsningsmidler. Vi benytter hovedsagelig en vandbaseret lak.

Valg af farve på lakken

Selvom en lak er klar/gennemsigtig, så får trægulvet et gyldent udseende. Det mest almindelige er en mat lak, men man kan også vælge blank lak eller silkemat, endda en ultramat lak.

 

Vil man gerne have et lyst gulv, kan man f.eks. vælge at give gulvet en hvidpigmentering, inden gulvet lakeres. Gør man det, undgår man, at gulvet gulnes med tiden. Man skal dog huske, at det er selve gulvet, som skal hvidpigmenteres. Man kan ikke bare blande en hvid farve i lakken.

Vedligeholdelse af dit lakbehandlede trægulv i København

Efter en lakbehandling skal du vente mindst 4-5 timer, før du betræder gulvet. Vi anbefaler, at du først flytter møbler ind på gulvet efter 1-2 døgn.

Hvis du ønsker en god holdbarhed og et flot gulv så længe som muligt, er det selvfølgelig vigtigt med korrekt pleje. En daglig rengøring er bedst ved hjælp af støvsugning med et mundstykke med bløde børster eller en blød kost, altså uden vand. Når gulvet skal vaskes, bør din gulvklud eller moppe være hårdt opvredet, altså kun fugtig. Det er vigtigt, at du benytter så lidt vand som muligt. Det anbefales at vaske gulvet i bræddernes retning.

Lad os hjælpe dig med at give dit gulv nyt liv.

Ring til os på tlf. +45 22 33 73 01 og få en samtale om dine gulve. Vi yder professionel rådgivning og svarer gerne på alle spørgsmål.

Kontakt os nu

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Læs også om gulvafslibning

Her kan du læse mere om gulvafslibning i København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top