vI UDFØRER Gulvafslibning i Gentofte

Vi tilbyder billig gulvafslibning med høj kundetilfredshed

4M Gulvservice er din lokale gulvmand, som bl. a. tilbyder gulvafslibning i Gentofte og på hele Sjælland, med stor service og høj kvalitet.

Skal du have slebet dine gulve i Gentofte?

Vi udfører alle former for gulvbehandling for dig som privatperson eller dig med firma i Gentofte og alle andre steder på Sjælland. Vi opfylder også meget gerne særlige ønsker og behov, du måtte have. 

Inden vi indleder et samarbejde i Gentofte eller et andet område, tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud, efter vi har haft en dialog om dit behov og forudsætninger.

Stor rutine i gulvafslibning

Vores medarbejdere har stor erfaring med gulvafslibning og andre typer af gulvbehandling. Vi forstår værdien af et smukt og flot gulv både i hjemmet og i kontormiljøet. 4M Gulvservice er et gulvbehandlingsfirma, som sætter en ære i at have tilfredse kunder. Adskillige af vores kunder kommer tilbage til os med nye opgaver og anbefaler os til andre, hvilket vi ser som et klart bevis på, at vores firmas værdier og gode service er bærende. Vi har altid stillet høje krav til udførelsen af de gulvbehandlingsopgaver, vi påtager os. Vi har også høje krav til både sikkerhed og miljø.

Vi kan hjælpe dig med det meste

 • Gulvbehandling
 • Gulvlakering
 • Gulvafslibning med lakering eller behandling
 • Ludbehandling
 • Malerarbejde
 • Oliering af dit trægulv
 • Malerarbejde i dit private hjem eller din virksomhed

Vi løser der meste for dig og hjælper med alt, der kan gøre hverdagen nemmere, når du skal have gulvafslibning af dine gulve. Hvad enten det er hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Læs mere om vores behandlinger her

eller ring +45 22 33 73 01

Covid-19 og slibning af gulve

Når vi som gulvafslibningsfirma udfører gulvbehandlingsopgaver for dig i denne triste corona-tid, kan du være sikker på, at vi bruger handsker og rydder op og gør rent efter os. Vi er ekstra påpasselige med hygiejnen, da vi forstår, hvor vigtigt det er, at vores kunder ikke behøver være bekymrede, fordi vores medarbejdere har været på besøg. Vi passer også selv på vores egne medarbejdere, og vi har nul-tolerance. Har man nogen som helst symptomer, bliver man hjemme.

Gulvafslibning i Gentofte

Vores personale

Vi har professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere med et højt vidensniveau, og deres serviceglæde er ægte. Hos os får du en professionel behandling på alle områder, og vi garanterer, at vores service vil leve op til dine forventninger.

En klar aftale fra start til slut

Vi laver altid en klar aftale med dig om gulvafslibning eller anden gulvbehandling og med tydelige instruktioner til vores medarbejdere, sørger vi for, at du føler dig tryg ved at lade os udføre opgaverne. Skulle der mod forventning snige sig en lille mangel ind i vort arbejde, garanterer vi, at den bliver udbedret straks.

Læs mere om os her

Vedligeholdelse og holdbarhed af dine gulve

Vi gør det svære let for dig. Vi hjælper dig med at vedligeholde dit gulv eller få et helt nyt flot gulv, som kan få dit hjem eller dit kontor til at se lækkert ud. Det er vigtigt, uanset om man ejer eller lejer. Det betyder meget for en virksomhed, at medarbejderne arbejder i et pænt miljø. Et godt kontormiljø er med til at skabe bedre produktivitet for virksomheden og et bedre humør hos medarbejderne.

Lad 4M Gulvservice tage hånd om din gulvafslibning til glæde for dig. Lad os også gerne give dig en totalløsning, hvor vi både skaber fine gulve og frisker din maling på lofter og vægge op.

Hvorfor er 4M Gulvservice så speciel?

 • Pålidelighed - du kan regne med os
 • Gulvafslibning med garanti – uden fejl
 • Vores medarbejdere har erfaring og viden
 • Vort firma har 18 års erfaring inden for gulvbehandling
 • Høj kvalitet og god service
 • Du bliver tilfreds med vores gulvafslibning
 • Professionalisme - hos vores medarbejdere
 • Altid et hurtigt svar
 • Transparente priser i Gentofte
 • 5 stjerner på Trustpilot

Tilbud

Kom i kontakt med os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning eller en anden gulvbehandling.

FÅ 20% RABAT HELE MÅNEDEN

Pakketilbud

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud, som kan indeholde både gulvafslibning, gulvservice og malerarbejde. Har du spørgsmål til vores pakkeløsninger, så ring endelig.

Vi glæder os til at betjene dig!

Ring +45 22 33 73 01

Hvad siger vores kunder

Vores kunder er bl.a. private, advokatfirmaer, banker, daginstitutioner, tandlæger, plejehjem og mange andre. 

Majbritt Andersen

De er dygtige Tak for god service. Firmaet 4M Gulvafslibning i Gentofte holder deres aftaler, og det skal de roses for. Jeg havde bare brug for en let slibning, men opgaven blev taget seriøs.
Taget fra GMB

Lone Vestergaard

Vi fik lavet gulvafslibning i Gentofte. Perfekt service og et godt resultat. 4M Gulvservice havde tilbud på 20% og man må sige at vi er mere end tilfredse. God pris og venlige mennesker.

Mvh 

Lone

Taget fra Trustpilot

Jeppe B

Høflig betjening og lækkert gulv! Jeg har haft rigtig god oplevelse med 4M Gulvservice. Mit gamle parketgulv er blevet markant lysere og det giver bare en helt ny lejlighed. Miro (min gulvmand) var høflig og jeg fik slibning af 2 dørtrin med helt uden beregning. Jeg kan helt klart anbefale dette firma.

Lars Westerberg

Afhøvlet gulv og trappe Kom til tiden. Professionel og lavede et rigtig godt resultat til en fair pris. Fik tillige god rådgivning
Taget fra GMB

Jacob Bengtsson

Vi hyrede 4M Gulvservice til at redde et gammelt plankegulv, der rent ud sagt var i forfærdelig stand. Resultatet blev super godt, og vi var undervejs meget imponerede over den proffesionalisme, venlighed og service virksomheden lagde for dagen. Det være sig både over telefonen og i samtale med gulvmanden, Martin.

Giv os gerne 5 stjerner på Trustpilot eller Google My Business 

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Se ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørretid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Hvad er historien bag byen Gentofte

Scroll to Top