Gulvmand med mange års erfaring

Om 4M Gulvservice

Fokus på service og kvalitet

18 års erfaring

Hos 4M Gulvservice sætter vi kunden i centrum. Du er det vigtigste i vores forretning, og vi gør derfor alt, der står i vores magt for, at du bliver tilfreds med dit gulv. Kundetilfredsheden er i højsædet, og vi bruger derfor den fornødne tid på dit gulv i stedet for at tage for mange opgaver ind. Kvalitet før kvantitet – din anbefaling er for os vigtigere end mængden af gulve, vi får slebet.

Enhver opgave starter med, at vi sporer os ind på dine ønsker. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, så dit ”nye” gulv bliver nøjagtigt, som du ønsker det.

Erfaring, kvalitetsmaterialer og det rette udstyr. 3 ting, der skal til for, at dit gulv bliver så flot, som det overhovedet er muligt. Vi har over 18 års erfaring med slibning og behandling af gulve. Vi har prøvet det meste, og du kan derfor være sikker på, at dit gulv bliver behandlet nænsomt og med omtanke – træ er trods alt et organisk materiale.

Hvorfor bruge netop os?

Hos 4M Gulvservice er det at være din lokale gulvmand noget, vi tager meget seriøst. Vi ved, at der ikke er noget værre end at have et dejligt hus eller lejlighed med et grimt gulv. Derfor er hele vores koncept bygget op om at skabe liv til gamle gulve, samtidig med at give en smertefri og behagelig oplevelse. 

Hos os får du:

  • Høj service
  • Altid et hurtigt svar
  • Miljøforsvarlige behandlinger
  • Gulvslibning uden fejl
  • Transparente priser

Ring og få en snak med en af vores høflige medarbejdere om din opgave. De indledende samtaler er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vi giver også gerne et tilbud på din opgave og matcher uden tøven vores konkurrenters priser. Typisk er det billigere og nemmere at få slebet og behandlet sit gulv, end man umiddelbart går og forestiller sig.

Hos 4M Gulvservice glæder vi os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller vil booke en tid?

Så udfyld formularen. Vi svarer inden for 24 timer.

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Se ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørre tid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Skal du bruge VVS?

Står du og er igang med den hele store renovering? Så kan vi anbefale Vifica VVS i Køge. De kører ud på hele Sjælland og har en høj service og kvalitet.

0 +

Erfaring

0 +

Glade kunder

0 +

Behandlede Kvm

0 😉

Kopper kaffe drukket
Scroll to Top