Gulvafslibning i Herlev med lokal gulvmand

Lokalt gulvfirma med høj service

4M Gulvservice tilbyder gulvafslibning i Herlev og står klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig hele 18 års erfaring med gulvservice. Vi rykker naturligvis gerne ud, hvis du eksempelvis har brug for en gulvafslibning i Herlev. Den daglige barre er sat højt for kvalitet og faglighed i vores arbejde. Med andre ord kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat, som du vil glæde dig over mange år fremover.

Trænger dit gulv til en kærlig hånd?

Vi sidder klar til at give en god pris på din gulvopgave. 4M Gulvservice kører ud i hele Herlev, så uanset om du er på udkig efter en gulvafslibning i Herlev eller en anden form for gulvbehandling, er vi klar til at hjælpe.

Hvorfor lige 4M Gulvservice?

  • Du får et flot gulv efter dit ønske
  • Vores medarbejdere har erfaring og viden
  • Vort firma har 18 års erfaring inden for gulvbehandling i Herlev
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Gulvafslibning med tidsgaranti
  • Professionalisme - du får kvalitet og god service
  • Du bliver tilfreds med vores arbejde
  • Vi udfører gulvafslibning i Herlev
  • Pålidelighed - du kan regne med os
  • Smilende personale
Gulvmand i Herlev med 18 års erfaring

Drømmer du om smukke, ensartede gulve?

Drømmer du om smukke, ensartede gulve?

Med en professionel gulvafslibning sikrer du både komfort og æstetik. Vi går ind og sliber den øverste millimeter af gulvet, så gulvets naturlige årer og mønstre igen træder frem. Faktisk bliver gulvet i mange tilfælde så godt som nyt.

Slidte gulve?

Ved meget slidte gulve tilbyder vi også gulvafhøvling – dog er det ikke alle gulve, der er egnede til denne behandling, så det er vigtigt at være opmærksom på gulvets materiale og type, så vi har det bedste udgangspunkt for at give dit gulv den rigtige service. Er du i tvivl om, hvilket gulv du har i hjemmet, rådgiver vi dig gerne.

Efter gulvafslibningen

Efter gulvafslibningen – eller afhøvlingen – vil vi typisk slutte af med en lakering eller oliering, der er med til at fremhæve gulvets kvaliteter. På den måde får du et smukt gulv med masser af styrke.

Ekspert i gulvbehandlinger

4M Gulvservice er ekspert i flere slags gulvbehandlinger, bl. a. lakering, oliebehandling, ludbehandling og meget mere. Hvilken behandling, der passer til netop dit gulv, afgør vi nemt og effektivt med udgangspunkt i vores dygtige medarbejderes store faglighed. Det vigtigste for os er at opfylde dine ønsker til dit trægulvs udseende.

Kontakt os her

eller ring +45 22 33 73 01

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere med et højt vidensniveau, og deres serviceglæde er ægte. Hos os får du en professionel behandling på alle områder, og vi garanterer, at vores service vil leve op til dine forventninger. Vores medarbejdere har stor erfaring med gulvbehandling og forstår glæden ved et smukt gulv.

Høje krav

4M Gulvservice stiller høje krav til udførelsen af opgaverne, fordi vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Vi har endvidere høje krav til både sikkerhed og miljø.

Læs mere om os her.

4M Gulvservice - Gulvafslibning

Har du spørgsmål eller vil booke en tid?

Så udfyld formularen. Vi svarer inden for 24 timer.

Gulv- og Malerfirma

Maling af vægge, lofter og paneler klarer vi også. Det smarte ved at vælge holdet bag 4M Gulvservice er, at du kun behøver at have ét firma tilknyttet, hvis både gulve, vægge og lofter trænger til en opfriskning. Til vores maleropgaver bruger vi udelukkende de bedste materialer, så du kan, ligesom ved vores gulvservice, være sikker på et smukt og langtidsholdbart resultat.

FÅ 20% RABAT HELE MÅNEDEN

Pakketilbud

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud, som kan indeholde både gulvservice og malerarbejde. Har du spørgsmål til vores pakkeløsninger, så ring endelig.

Vi glæder os til at betjene dig!

Hvad skal du vælge?

Gulvafhøvling eller gulvafslibning med efterbehandling med lak, olie eller ludbehandling? Vi står til din rådighed og opfylder dine ønsker.

Ludbehandlede gulve

Ludbehandlede gulve giver et noget lysere gulv med et mere råt udseende, og man kan stadig se træets oprindelige struktur. Man kan vælge hvid lud, hvorved gulvet bliver lysere, eller naturlud, hvorved gulvet beholder sin naturlige farve. 

perfekt til at bevare den lyse farve

Ludbehandling er perfekt til at bevare den lyse farve i lyse træsorter som fyr, bøg eller ask. Uanset hvilken type man vælger, så modvirker det den naturlige gulning af træet.  Med en ludbehandling kan man stadig nyde et levende gulv.

Hvordan ludbehandler man?

Når man ludbehandler et gulv, vaskes det med en sæbeblanding, som kan indeholde hvidpigmentering, så træet ikke gulnes. Man vasker også gulvet mange gange med en sæbeopløsning med sæbespåner, som danner en beskyttende hinde for at undgå, at snavs sætter sig i gulvet. Herefter er det nemmere at vedligeholde gulvet. 

Vedligeholdelse

Ludbehandling kræver dog, at man bagefter selv vedligeholder gulvet med en speciel sæbe.

Lakerede gulve

Lakerede gulve er nemmest at håndtere og holde rene, og træet får et gyldent udseende. Man kan dog risikere at få ridser i lakken, og så er skaden sket, træet kan ikke rejse sig igen. I dag benytter vi en vandbaseret lak, som ikke er sundhedsfarlig, men stadig holdbar. Vi anbefaler tre gange lak. En mat lak er mest almindelig, men man kan f. eks. også få en silkemat eller blank lak.

Ekstra flot

Det giver et ekstra flot resultat at give gulvet en hvidpigmentering, inden man lakerer det. Herved bliver gulvet lysere, og det modvirker en gulning af gulvet. Som noget nyt kan man også få en usynlig lak. Den er så mat, at man ikke kan se, at gulvet er lakeret. Den er meget slidstærk, men også lidt dyrere.

Læs mere om vores behandlinger her

Oliebehandlede gulve

Oliebehandlede gulve giver en blød og behagelig overflade, og det skal blot vaskes med natursæbe eller oliepleje. Man kan vælge mellem en hvid olie eller en naturolie.

 

Hvilken olie til hvilket gulv?

 

Den hvide olie passer til lyse træsorter. Den er flot på egetræsgulve. Naturolien passer til eg og mørkt træ, og gamle fyrretræsplanker får en nøddeagtig farve og varm glød. En mere poleret overflade og en suveræn holdbarhed får man, hvis vi efter 3-6 måneder giver gulvet en gang plejeolie (som ikke er det samme som oliepleje til rengøring).

Boern-kraeftensbekaempelse

På basis af 24 bedømmelser.
Ulrik Dalsgaard
Ulrik Dalsgaard
04/10/2021
Bekræftet
Hurtig behandling Hurtig behandling, og et tæt på perfekt resultat til en god pris.
Pernille
Pernille
29/06/2021
Bekræftet
Varmeste anbefaling af 4M gulvservice Anbefaler 4M gulvservice på det varmeste! Helt igennem en god og tryg oplevelse og fuld tilfredshed: fra første telefonkontakt, til besøg og besigtigelse med stor fagkundskab og sidst men ikke mindst: virkelig godt udført arbejde; Alt til punktlig overholdelse af aftaler og tidspunkter, yderst behagelige medarbejdere og oprydning efter endt arbejde. Vi er utroligt tilfredse!
tibolipenny
tibolipenny
22/04/2021
Bekræftet
God pris God pris, hurtig levering, super service MEGET tilfreds
Kunde
Kunde
20/04/2021
Bekræftet
Virkelig søde og god service Virkelig søde og god service. Håndværkerne kom til tiden, var super imødekommende og har slebet/afhøvlet gulvet virkelig flot. Næsten ingen skrammer på panelerne, og jeg har fået de flotteste gulve, som jeg ikke engang turde drømme om. Kan klart anbefales og vil klart gøre brug af dem i fremtiden også! 🙂
Carina Rasmussen
Carina Rasmussen
19/04/2021
Bekræftet
Fik slebet og lakeret mine slidte… Fik slebet og lakeret mine slidte trægulve. De ankom som aftalt. Prisen var rimelig og jeg er super tilfreds med deres arbejde. Kan varmt anbefales.
Lina Scarlett Andersson
Lina Scarlett Andersson
15/04/2021
Bekræftet
Vi er meget glade for vores nye gulve Vi er rigtig glade for den service vi fik hos 4M Gulvservice i Søborg. Vi havde brug for et firma, som kunne hjælpe os med gulvafslibning af vores gulve. Damen i telefonen, var meget behjælpelig med hvilken behandling vi efterfølgende skulle vælge. De kom til tiden og prisen holdt som aftalt! Vi er meget glade for vores nye gulve. Tak for hjælpen.
Lars Henning Højlund
Lars Henning Højlund
06/03/2021
Bekræftet
Super Gulvservice Super Gulvservice. Helt som det skal være✅ Utroligt hvordan man kan genoplive ens gulv. God pris og hurtigt service. Tak for hjælpen med gulvafslibningen..fra os i Kastrup.
Emil
Emil
01/02/2021
Bekræftet
Rigtigt god til deres arbejde Rigtigt god til deres arbejde, mit gulv bliv super godt.. bedre end forventet. Kom til tiden og til en god pris kan stærkt anbefaledes
Niclas Molgaard
Niclas Molgaard
29/01/2021
Bekræftet
Super Gulvservice, næsten som nyt Super Gulvservice😉 Bare helt i top👍 Var slet ikke klar over at vores gamle gulv kunne blive så pænt! Det er stort set som nyt og helt uden mærker og ridser. Min kone og jeg er meget tilfredse og næste år regner vi med at skal have lavet resten af vores gulve. Vi afleverede vores nøgle til gulvfirmet og tog på weekend i sommerhuset. Da vi kom hjem stod det gamle barneværelse gulv, nu som helt nyt og klart til at lave kontor. Tak for hjælpen. Mvh Den lille familie 👪 fra Kbh.
Peter Schelde
Peter Schelde
25/01/2021
Bekræftet
Rigtigt god service Rigtigt god service. Kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde:) kan helt sikkert anbefales

Giv os gerne 5 stjerner i Herlev på Trustpilot

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Se ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørretid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder også Gulvafslibning i flere byer

Vi dækker hele Sjælland og Storkøbenhavn

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring
Scroll to Top