Gulvafslibning i Holte

Gulvafslibning i Holte med høj kundetilfredshed

4M Gulvservice udfører Gulvafslibning i Holte samt alle former for gulvbehandling. Vi opfylder også meget gerne særlige ønsker og behov, du måtte have. Inden vi indleder et samarbejde, tilbyder vi dig altid rådgivning omkring dit gulv, så vi kan drøfte dit behov og dine ønsker.

Konkurrencedygtige gulvafslibningspriser

4M Gulvservice har altid faste og konkurrencedygtige priser på gulvafslibning og gulvbehandling, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud i Holte. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning omkring tilstanden af netop dit gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører dagligt ud til jobs og har mere end 18 års erfaring inden for branchen.

bor du i Holte og skal have foretaget en gulvafslibning?

Hvorfor så vælge 4M Gulvservice?

  • Pålidelighed - du kan regne med os
  • Lokalt gulvfirma i Holte
  • Du får et flot gulv efter dit ønske
  • Vores medarbejdere har erfaring og viden
  • Vort firma har 18 års
  • Gulvafslibning med tidsgaranti
  • Professionalisme - du får kvalitet og god service
  • Du bliver tilfreds med vores arbejde
  • Vi udfører gulvafslibning i Holte
  • 5 stjerner på Trustpilot

Lad os bringe dine gamle gulve til live!

En bred vifte af opgaver inden for gulvservice tilbydes, og vi arbejder ud fra et princip om, at ingen opgave er for stor eller lille.

Let for dig!

Vi gør det svære let for dig. Du får hjælp til at få et smukt og samtidig holdbart gulv enten i dit firmalokale eller i dit private hjem. Samtidig kan du være sikker på, at vi anvender miljørigtige midler. Gulvafslibning kræver høj grad af præcision, da gulvet ellers risikerer at blive ujævnt. Efter selve gulvafslibningen sørger vi naturligvis også for at rydde pænt op efter os, så du hurtigt kan komme på plads igen.

 

Gulvafslibning tilbydes med stor service og høj kvalitet - til dig i Holte.

Kontakt os her

eller ring +45 22 33 73 01

Gulvmand med 18 års erfaring

Gulv- og Malerfirma samtidig

Maling af vægge, lofter og paneler klarer vi også. Det smarte ved at vælge holdet bag 4M Gulvservice er, at du kun behøver at have ét firma tilknyttet, hvis både gulve, vægge og lofter trænger til en opfriskning. Til vores maleropgaver bruger vi udelukkende de bedste materialer, så du kan, ligesom ved vores gulvservice, være sikker på et smukt og langtidsholdbart resultat.

FÅ 20% RABAT HELE MÅNEDEN

Pakketilbud

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud, som kan indeholde både gulvafslibning, gulvservice og malerarbejde. Har du spørgsmål til vores pakkeløsninger, så ring endelig.

Vi glæder os til at betjene dig!

Vores medarbejdere i Holte

Vores medarbejdere er professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere med et højt vidensniveau, og deres serviceglæde er ægte. Hos os får du en professionel behandling på alle områder, og vi garanterer, at vores service vil leve op til dine forventninger. Vores medarbejdere har stor erfaring med gulvbehandling og forstår glæden ved et smukt gulv.

 

Høje krav til gulvafslibning og gulvbehandlinger

4M Gulvservice stiller høje krav til udførelsen af opgaverne, fordi vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Vi har endvidere høje krav til både sikkerhed og miljø.

Læs mere om os her.

Har du spørgsmål eller vil booke en tid?

Så udfyld formularen. Vi svarer inden for 24 timer.

Hvad skal du vælge?

Gulvafhøvling eller gulvafslibning med efterbehandling med lak, olie eller ludbehandling? Vi står til din rådighed og opfylder dine ønsker.

Lakerede gulve

Lakerede gulve er nemmest at håndtere og holde rene, og træet får et gyldent udseende. Man kan dog risikere at få ridser i lakken, og så er skaden sket, træet kan ikke rejse sig igen. I dag benytter vi en vandbaseret lak, som ikke er sundhedsfarlig, men stadig holdbar. Vi anbefaler tre gange lak. En mat lak er mest almindelig, men man kan f. eks. også få en silkemat eller blank lak.

Ekstra flot

Det giver et ekstra flot resultat at give gulvet en hvidpigmentering, inden man lakerer det. Herved bliver gulvet lysere, og det modvirker en gulning af gulvet. Som noget nyt kan man også få en usynlig lak. Den er så mat, at man ikke kan se, at gulvet er lakeret. Den er meget slidstærk, men også lidt dyrere.

Læs mere om vores behandlinger her

Ludbehandlede gulve

Ludbehandlede gulve giver et noget lysere gulv med et mere råt udseende, og man kan stadig se træets oprindelige struktur. Man kan vælge hvid lud, hvorved gulvet bliver lysere, eller naturlud, hvorved gulvet beholder sin naturlige farve. 

perfekt til at bevare den lyse farve

Ludbehandling er perfekt til at bevare den lyse farve i lyse træsorter som fyr, bøg eller ask. Uanset hvilken type man vælger, så modvirker det den naturlige gulning af træet.  Med en ludbehandling kan man stadig nyde et levende gulv. 

Hvordan ludbehandler man?

Når man ludbehandler et gulv, vaskes det med en sæbeblanding, som kan indeholde hvidpigmentering, så træet ikke gulnes. Man vasker også gulvet mange gange med en sæbeopløsning med sæbespåner, som danner en beskyttende hinde for at undgå, at snavs sætter sig i gulvet. Herefter er det nemmere at vedligeholde gulvet. 

Vedligeholdelse

Ludbehandling kræver dog, at man bagefter selv vedligeholder gulvet med en speciel sæbe.

Oliebehandlede gulve

Oliebehandlede gulve giver en blød og behagelig overflade, og det skal blot vaskes med natursæbe eller oliepleje. Man kan vælge mellem en hvid olie eller en naturolie. Den hvide olie passer til lyse træsorter. Den er flot på egetræsgulve. Naturolien passer til eg og mørkt træ, og gamle fyrretræsplanker får en nøddeagtig farve og varm glød. En mere poleret overflade og en suveræn holdbarhed får man, hvis vi efter 3-6 måneder giver gulvet en gang plejeolie (som ikke er det samme som oliepleje til rengøring).

Boern-kraeftensbekaempelse

Vi tilbyder gulvafslibning i flere byer end Holte

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Se ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørretid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Hvad er historien bag byen Holte

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top