Gulvafslibning i København

4M Gulvafslibning København.

Skal du bruge gulvafslibning i København?

Så er vi det rette valg! Vi foretager gulvafslibning, gulvafhøvling og alle former for efterbehandling, f. eks. lak-, lud- eller oliebehandling. Vi kører ud i København og på hele Sjælland.

Vi garanterer dig, at vi leverer den bedste kvalitet og til tiden, helt som aftalt. Vi har også rimelige priser, og du betaler selvfølgelig først, når arbejdet er udført.

Et par gode råd til dig, som gerne vil bringe dine gamle gulve til live igen:

  • Lad et gulvservicefirma rådgive dig om dine gulve, før du bestemmer dig.
  • Det er vigtigt at vælge et gulvafslibningsfirma med erfaring og dygtige, professionelle medarbejdere. 
  • Det er ikke altid den billigste pris, som er den bedste.

Tilbud og rådgivning

Ring til os på tlf. +45 22 33 73 01 og få en samtale om dine gulve. Vi yder professionel rådgivning og svarer gerne på alle spørgsmål.

Super professionel gulvafslibning i København

Har du brug for en gulvservice, som er kvalitet og omhyggeligt udført af dygtige og venlige medarbejdere, så er det 4M Gulvafslibning, du har brug for. Vi har 18 års erfaring med gulvservice. Hos os er det kunden, som er i centrum. Vi vil kun have tilfredse kunder, derfor gør vi alt i vores magt for, at du bliver tilfreds med dit nye gulv. Vi bruger den fornødne tid på netop dit gulv, så det bliver præcis, som du har ønsket. Inden vi påtager os opgaven, sporer vi os først ind på dine ønsker. Vi rådgiver og sparrer med dig som kunde, indtil vi sammen aftaler, hvordan opgaven skal udføres.

4M Gulvservice bringer gamle gulve til live igen

Er dit gulv lidt slidt at se på? Vil du bare friske det lidt op, eller vil du have det til at se helt nyt ud? Vi kan hjælpe dig med det hele. Oftest er det nok med en afslibning og en efterbehandling for at få et flot gulv igen. Har du helt specielle ønsker til dit gulv, så hjælper vi dig også med det. Et trægulv kan tåle at blive slebet flere gange, og det kan holde i rigtig mange år.

Gulvbehandlingstype

Læs meget mere om vores services og gulvbehandlingstyper her på vores hjemmeside.

Spørgsmål og svar om gulvafslibning

Her under ”Spørgsmål og svar” kan du bl. a. læse om forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning, og hvor mange gange man kan slibe et trægulv. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål. Vi besvarer dem gerne.

Uanset om det er gulvet i din private bolig, eller det er gulvet i din virksomhed, som trænger til en omgang, så klarer vi det for dig. Vi har ydet gulvservice for mange typer kunder,

både banker, tandlæger, daginstitutioner, plejehjem og mange andre.

Kan det betale sig at bruge penge på en gulvafslibning?

Ja, det kan det helt sikkert. Dit gamle gulv kan komme til at se helt nyt ud. Det frisker virkelig din bolig op, og går du f.eks. med planer om at sælge din bolig, så gør det en kæmpe forskel, både på den pris du kan få og på chancen for at få solgt boligen. Er det kontorgulvet, som skal fornys, så glæder du dine medarbejdere med et lækkert kontormiljø, eller du forhøjer lejebeløbet, som du kan få ind.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er en grovere behandling af gulvet, hvorved man sliber 2-4 mm af træet. En afhøvling af gulvet er nødvendig, hvis gulvet er skadet eller f. eks. har dybe ridser og mange ujævnheder. Bagefter sliber man gulvet for at få en pæn overflade, og til sidst foretager man en efterbehandling for at få det udseende på gulvet, som man ønsker.

En gulvafslibning er perfekt til at friske dit trægulv op. En gulvafslibning tærer mindre på gulvet end en gulvafhøvling. Man sliber ca. 1 mm af gulvoverfladen, således at man kan overfladebehandle gulvet på ny. Du kan behandle med lak, olie eller lud. Det afhænger af, hvordan du ønsker, dit gulv skal se ud, og hvilken type gulv du har. Hvis lakken på dit gulv er slidt eller har mange ridser, er det på tide at få en gulvafslibning. Ved slibningen retter man også ujævnheder, så gulvet bliver ens overalt.

Totalløsning eller klar resten selv

Vi hjælper dig gerne med en enkelt gulvafhøvling, hvor du selv klarer resten, ligesom vi også tilbyder en totalløsning, der både inkluderer afhøvling, gulvafslibning og efterbehandling med eksempelvis olie eller lak. Læs mere om vores forskellige services øverst oppe i menuen.

Vi anbefaler imidlertid ikke, at du selv afhøvler dit gulv. De maskiner, som benyttes, er svære at betjene, hvis man ikke har erfaring med det. Har man først forårsaget skader på trægulvet, så kan det ende med at blive en meget dyrere løsning. Så derfor – lad 4M Gulvservice hjælpe dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Vidste du, at vi også kan klare malerarbejdet for dig?

4M Gulvservice er både gulvservicefirma og malerfirma i København.  Du kan få det hele ordnet på én gang. Det vil sige, at vi kan shine hele boligen eller bare et enkelt rum op for dig, hvis du drømmer om et helt nyt look, eller hvis væggene også trænger til en kærlig hånd, når vi alligevel er i gang med at ordne dine gulve.

FÅ 20% RABAT HELE MÅNEDEN

Pakketilbud

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud, som kan indeholde både gulvafslibning, gulvservice og malerarbejde. Har du spørgsmål til vores pakkeløsninger, så ring endelig.

Vi glæder os til at betjene dig!

Har du spørgsmål eller vil booke en tid?

Så udfyld formularen. Vi svarer inden for 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning i København

Her kan du læse det mest stillede spørgsmål fra vores kunder i København.

Så kontakt 4M Gulvservice og lad os være din lokale gulvmand i København.

Vi tager vores opgaver meget seriøst, for vi ved, at der ikke er noget værre end at have et dejligt hus eller en lejlighed med et slidt og grimt gulv. Derfor skaber vi liv til dine gamle gulve, og vi giver dig en smertefri og behagelig oplevelse. 

Hos os får du:

  • Høj service
  • Altid et hurtigt svar
  • Miljøforsvarlige behandlinger
  • Gulvbehandling uden fejl
  • Transparente priser

Hos 4M Gulvservice sætter vi kunden i centrum. Derfor gør vi også alt i vores magt for, at du bliver tilfreds med dit gulv. Vi bruger den fornødne tid på dit gulv i stedet for at tage for mange opgaver ind. Kvalitet før kvantitet – din anbefaling er for os vigtigere end mængden af gulve, vi får slebet. Hos 4M Gulvservice i København har vi 18 års erfaring med gulvbehandling. Du kan f. eks. tjekke vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Når du kontakter os, starter vi med at spore os ind på dine ønsker. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, så dit ”nye” gulv bliver nøjagtigt, som du ønsker det.

De 3 vigtigste faktorer for et tilfredsstillende resultat:

Erfaring, kvalitetsmaterialer og det rette udstyr.

Når vi giver dig en pris på en gulvopgave, så kan du regne med prisen. Der kommer ingen overraskelser.

Du skal først og fremmest sørge for at få ordentlig rådgivning omkring dit gulv. Slutresultatet skal jo gerne ende med at blive lige præcis, som du ønsker det.

Vi kommer gerne forbi dit hjem eller din virksomhed i København eller andetsteds på Sjælland og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan f. eks. indhente et par tilbud fra forskellige gulvafslibningsfirmaer, men vær opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, som også er det bedste. F. eks. skal en gulvafslibning være udført ordentligt uden slibespor, og efterbehandlingen skal være af kvalitet, så den holder så længe som muligt.

Du kan læse her på vores hjemmeside om de forskellige typer efterbehandlinger, som vi kan udføre.

Vi stiller gerne op med gratis rådgivning, inden du vælger behandlingstype, for at du får det bedste resultat, så du bliver tilfreds. Uanset om du er lokaliseret i København eller andetsteds på Sjælland, så kan du få vores rådgivning. Du kan læse mere om typer af efterbehandling her på vores hjemmeside.

 

Lakbehandling: Et lakbehandlet gulv giver en modstandsdygtig overflade, og det giver en hyggelig glød. Gulvet bliver slidstærkt, og der sker ikke noget ved at spilde på gulvet. Det kan bare tørres af, og det er let at rengøre i hverdagen. Det er muligt at få en miljøvenlig lak, som heller ikke lugter særlig meget efter behandling.

Man skal dog være opmærksom på, at får man først en ridse i lakken ved f. eks. at trække et møbel hen over gulvet, så er skaden sket. Træet har ikke mulighed for at ”rejse sig igen” som ved andre typer mere rå overfladebehandlinger. Lak giver generelt træet et mere gyldent udseende. Man kan vælge mellem mat, silkemat og blank lak. Vi anbefaler 3 gange lak, så gulvet bliver så slidstærkt som muligt.

 

Oliebehandling: Efter en oliebehandling kan gulvet blot vaskes efter behov med  oliepleje eller natursæbe. Olie giver en blød og behagelig overflade. Man vælger normalt mellem hvid olie eller naturolie afhængigt af, om man vil have et hvidt udseende, et naturligt eller nøddeagtigt udseende. Hvilken type olie, som er bedst til gulvet, afhænger også helt af, hvilken type træsort, der er tale om. 

Ludbehandling: er billigere end lak og oliebehandling, og ludbehandling giver et råt og naturligt udseende. En ludbehandling er en sæbeblanding, som også kan indeholde en hvidpigmentering. Man vasker gulvet mange gange med en plejesæbe, som danner en beskyttende hinde, så det er nemmere for dig selv at vedligeholde gulvet bagefter.

Hvad er forskellen?

En gulvafhøvling er kun nødvendig, hvis dit gulv er skadet, har dybe ridser eller mange ujævnheder. En afhøvling er nemlig en grovere behandling af gulvet, hvor man sliber 2-4 mm af træet. Gulvet efterslibes derefter for at få en pæn overflade, og til sidst efterbehandles det for at få netop det udseende, man ønsker.

En gulvafslibning er derimod perfekt til at friske trægulvet op. Den tærer mindre på gulvet end en afhøvling. Man sliber ca. 1 mm af overfladen, således at gulvet kan overfladebehandles på ny. Efterbehandlingen er gerne med lak, olie eller lud. Man kan ved afslibningen også rette ujævnheder, så gulvet bliver ens overalt.

Hvad skal du vælge?

Gulvafhøvling eller gulvafslibning med efterbehandling med lak, olie eller ludbehandling? Vi står til din rådighed og opfylder dine ønsker.

Lakerede gulve

Lakerede gulve er nemmest at håndtere og holde rene, og træet får et gyldent udseende. Man kan dog risikere at få ridser i lakken, og så er skaden sket, træet kan ikke rejse sig igen. I dag benytter vi en vandbaseret lak, som ikke er sundhedsfarlig, men stadig holdbar. Vi anbefaler tre gange lak. En mat lak er mest almindelig, men man kan f. eks. også få en silkemat eller blank lak.

Ekstra flot

Det giver et ekstra flot resultat at give gulvet en hvidpigmentering, inden man lakerer det. Herved bliver gulvet lysere, og det modvirker en gulning af gulvet. Som noget nyt kan man også få en usynlig lak. Den er så mat, at man ikke kan se, at gulvet er lakeret. Den er meget slidstærk, men også lidt dyrere.

Læs mere om vores behandlinger her
Ludbehandlede gulve

Ludbehandlede gulve giver et noget lysere gulv med et mere råt udseende, og man kan stadig se træets oprindelige struktur. Man kan vælge hvid lud, hvorved gulvet bliver lysere, eller naturlud, hvorved gulvet beholder sin naturlige farve. 

perfekt til at bevare den lyse farve

Ludbehandling er perfekt til at bevare den lyse farve i lyse træsorter som fyr, bøg eller ask. Uanset hvilken type man vælger, så modvirker det den naturlige gulning af træet.  Med en ludbehandling kan man stadig nyde et levende gulv. 

Hvordan ludbehandler man?

Når man ludbehandler et gulv, vaskes det med en sæbeblanding, som kan indeholde hvidpigmentering, så træet ikke gulnes. Man vasker også gulvet mange gange med en sæbeopløsning med sæbespåner, som danner en beskyttende hinde for at undgå, at snavs sætter sig i gulvet. Herefter er det nemmere at vedligeholde gulvet. 

Vedligeholdelse

Ludbehandling kræver dog, at man bagefter selv vedligeholder gulvet med en speciel sæbe.

Oliebehandlede gulve

Oliebehandlede gulve giver en blød og behagelig overflade, og det skal blot vaskes med natursæbe eller oliepleje. Man kan vælge mellem en hvid olie eller en naturolie. Den hvide olie passer til lyse træsorter. Den er flot på egetræsgulve. Naturolien passer til eg og mørkt træ, og gamle fyrretræsplanker får en nøddeagtig farve og varm glød. En mere poleret overflade og en suveræn holdbarhed får man, hvis vi efter 3-6 måneder giver gulvet en gang plejeolie (som ikke er det samme som oliepleje til rengøring).

Boern-kraeftensbekaempelse

På basis af 24 bedømmelser.
Ulrik Dalsgaard
Ulrik Dalsgaard
04/10/2021
Bekræftet
Hurtig behandling Hurtig behandling, og et tæt på perfekt resultat til en god pris.
Pernille
Pernille
29/06/2021
Bekræftet
Varmeste anbefaling af 4M gulvservice Anbefaler 4M gulvservice på det varmeste! Helt igennem en god og tryg oplevelse og fuld tilfredshed: fra første telefonkontakt, til besøg og besigtigelse med stor fagkundskab og sidst men ikke mindst: virkelig godt udført arbejde; Alt til punktlig overholdelse af aftaler og tidspunkter, yderst behagelige medarbejdere og oprydning efter endt arbejde. Vi er utroligt tilfredse!
tibolipenny
tibolipenny
22/04/2021
Bekræftet
God pris God pris, hurtig levering, super service MEGET tilfreds
Kunde
Kunde
20/04/2021
Bekræftet
Virkelig søde og god service Virkelig søde og god service. Håndværkerne kom til tiden, var super imødekommende og har slebet/afhøvlet gulvet virkelig flot. Næsten ingen skrammer på panelerne, og jeg har fået de flotteste gulve, som jeg ikke engang turde drømme om. Kan klart anbefales og vil klart gøre brug af dem i fremtiden også! 🙂
Carina Rasmussen
Carina Rasmussen
19/04/2021
Bekræftet
Fik slebet og lakeret mine slidte… Fik slebet og lakeret mine slidte trægulve. De ankom som aftalt. Prisen var rimelig og jeg er super tilfreds med deres arbejde. Kan varmt anbefales.
Lina Scarlett Andersson
Lina Scarlett Andersson
15/04/2021
Bekræftet
Vi er meget glade for vores nye gulve Vi er rigtig glade for den service vi fik hos 4M Gulvservice i Søborg. Vi havde brug for et firma, som kunne hjælpe os med gulvafslibning af vores gulve. Damen i telefonen, var meget behjælpelig med hvilken behandling vi efterfølgende skulle vælge. De kom til tiden og prisen holdt som aftalt! Vi er meget glade for vores nye gulve. Tak for hjælpen.
Lars Henning Højlund
Lars Henning Højlund
06/03/2021
Bekræftet
Super Gulvservice Super Gulvservice. Helt som det skal være✅ Utroligt hvordan man kan genoplive ens gulv. God pris og hurtigt service. Tak for hjælpen med gulvafslibningen..fra os i Kastrup.
Emil
Emil
01/02/2021
Bekræftet
Rigtigt god til deres arbejde Rigtigt god til deres arbejde, mit gulv bliv super godt.. bedre end forventet. Kom til tiden og til en god pris kan stærkt anbefaledes
Niclas Molgaard
Niclas Molgaard
29/01/2021
Bekræftet
Super Gulvservice, næsten som nyt Super Gulvservice😉 Bare helt i top👍 Var slet ikke klar over at vores gamle gulv kunne blive så pænt! Det er stort set som nyt og helt uden mærker og ridser. Min kone og jeg er meget tilfredse og næste år regner vi med at skal have lavet resten af vores gulve. Vi afleverede vores nøgle til gulvfirmet og tog på weekend i sommerhuset. Da vi kom hjem stod det gamle barneværelse gulv, nu som helt nyt og klart til at lave kontor. Tak for hjælpen. Mvh Den lille familie 👪 fra Kbh.
Peter Schelde
Peter Schelde
25/01/2021
Bekræftet
Rigtigt god service Rigtigt god service. Kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde:) kan helt sikkert anbefales

Giv os gerne 5 stjerner på Trustpilot

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Se ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørretid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder gulvafslibning i mange byer bl.a.

Hele København, Hellerup, Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland.

Hvad er historien bag byen København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top