Ludbehandling af dit trægulv i København

Et moderne og rustikt valg i København med Ludbehandling

Ludbehandling af et trægulv er et meget populært valg. Det får gulvet til at fremstå eksklusivt med et naturligt og råt udseende. Efter en gulvafslibning kan du vælge en efterbehandling med hvid lud, som giver gulvet en lys og hvidskuret overflade og stopper træets gulningsproces. Trægulvet får et smukt hvidskuret udseende. Du kan også vælge en naturlud, hvorved du bevarer træets naturlige farve og struktur. Det giver, som ordet indikerer, et naturligt look. Vil du bevare en lys træsorts farve, er det vigtigt at ludbehandle.

Ludbehandlingen neutraliserer garvesyren i træet, så det ikke gulner i forbindelse med sollys. En ludbehandling passer fint til lyse og bløde træsorter som fyr og bøg.

Beskyt dit nybehandlede gulv – valg af lud

Et ludbehandlet gulv må først betrædes dagen efter behandlingen i modsætning til et lakbehandlet gulv, som allerede kan betrædes et par timer efter. Man kan vælge at vaske gulvet flere gange med en plejesæbe, som danner en beskyttende hinde, og derved undgå at snavs sætter sig i gulvet. Det er dog også muligt at lakbehandle gulvet sammen med ludbehandlingen, så det bliver mere modstandsdygtigt. Så anbefales det at bruge en mat lak. Dog er fordelen ved et ludbehandlet gulv, at ridser og pletter ofte kan fjernes ved hjælp af vask med en speciel sæbe, hvilket man ikke kan, når først gulvet er lakbehandlet.

Vedligeholdelse af et ludbehandlet gulv

Du vedligeholder dit ludbehandlede gulv ved at vaske det med sæbe opløst i vand. Har gulvet fået en hvid lud, er det bedst at bruge hvid sæbe, men har det fået en naturfarvet lud, skal du bruge natursæbe til vedligeholdelsen. Herved er gulvet ikke så modtageligt for snavs. Flere gange vask gør gulvet mættet og mere afvisende over for snavs.

Lad 4M Gulvservice stå for din ludbehandling

Valg af efterbehandling afhænger af ønske til både udseende og funktionalitet. Lad 4M Gulvservice rådgive dig, inden du vælger efterbehandling af dit trægulv. Vi drøfter altid opgaven grundigt med dig for at være sikker på, at du får det ønskede resultat. Når du lader et professionelt gulvservicefirma klare opgaven for dig, behøver du ikke tænke på noget selv.

Du får en professionel ludbehandling af dit gulv. 4M Gulvservice kører ud i hele København. 

 

Lad os hjælpe dig med at give dit gulv nyt liv.

 

Ring til os på tlf. +45 22 33 73 01 og få en samtale om dine gulve. Vi yder professionel rådgivning og svarer gerne på alle spørgsmål.

Kontakt os nu

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Læs også om gulvafslibning

Her kan du læse mere om gulvafslibning i København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top