Opnå smukke og holdbare gulve med gulvafslibning i København

Gulvafslibning med 4M Gulvservice

Et smukt og velholdt gulv kan transformere ethvert rum og tilføje en følelse af elegance og stil. Over tid kan gulve imidlertid blive slidte, ridset og matte på grund af daglig slitage. Hvis du er bosiddende i København og ønsker at forvandle dine trægulve til deres tidligere pragt, er det vigtigt at overveje en gulvafslibning. En gulvafslibning er en professionel proces, der kan genoplive dit trægulv og gøre det se nyt og forfrisket ud.

4m Gulvservice: Din pålidelige partner for gulvafslibning i København

Når det kommer til at udføre en gulvafslibning, er det afgørende at vælge en pålidelig og erfaren serviceudbyder. Her kommer 4m Gulvservice ind i billedet. 4m Gulvservice er en anerkendt og velrenommeret virksomhed, med mere end 18 år erfaring der specialiserer sig i gulvafslibning i København. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle gulvrenoveringstjenester, der kan forvandle dine trægulve tilbage til deres oprindelige skønhed.

Hvorfor vælge 4m Gulvservice?

  1. Ekspertise og erfaring: 4m Gulvservice har mange års erfaring inden for gulvrenovering og er dygtige inden for håndværket. Vi har et hold af dygtige og erfarne fagfolk, der har ekspertisen til at udføre en effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning.

 

  1. Kvalitetsmaterialer og udstyr: 4m Gulvservice anvender kun kvalitetsmaterialer og avanceret udstyr til vores gulvafslibningsprojekter. Dette sikrer et holdbart og imponerende resultat, der vil vare i mange år.

 

  1. Skræddersyede løsninger: 4m Gulvservice forstår, at hvert gulv er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Vi lytter til vores kunders ønsker og arbejder tæt sammen med dem for at opnå det ønskede resultat.
Vi kan hjælpe at give dine gamle gulve nyt liv igen. Vi udfører alle former for gulvafslibning og behandling af gulve i københavn. Vi har stor erfaring og anvender altid de bedste materialer og metoder. På gensyn ude hos dig
4m Gulvservice har ekspertise og mange års erfaring inden for gulvrenovering og er dygtige inden for håndværket. Vi har et hold af dygtige og erfarne fagfolk, der har ekspertisen til at udføre en effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning.

Skal vi hjælpe dig med dine gulve

Hvis du ønsker at genoplive dine trægulve med en professionel gulvafslibning i København, er 4m Gulvservice det perfekte valg for dig. Du kan kontakte os i dag for at få et tilbud på vores gulvafslibningstjenester i København og tage det første skridt mod at genskabe skønheden i dine gulve.

Call To Action

Kontakt 4m Gulvservice på telefonnummer +45 22 33 73 01 eller udfyld vores kontakt formular for at få mere information om deres gulvafslibningstjenester og anmode om et tilbud.

Hvad siger kunderne

Læs hvad kunderne siger om vores gulvafslibning.

Bare perfekt

11/07/2023

Lige som forventet, måske lidt bedre faktisk. Kan klar anbefales. Hurtigt, nemt og til at regne med😉

Søren H Mortensen

Meget tilfreds

05/10/2022

Kan klart anbefales, flot resultat og behageligt personale. Damen i telefonen var meget flink til at rådgive, så vi fik præcis det vi havde tænkt os. Tak for hjælpen 4M Gulvafslibning

Hanne Louise Berg

Gulvafslibning med høj service!

05/10/2022

Vi bor i København og skulle have renoveret vores gamle gulv. Vi bestilte en gulvafslibning fra 4M Gulvafslibning og det er vi glade for vi gjorde. Top service og super søde mennesker, men frem for alt var de færdige til tiden, som aftalt.

Lars Bertil Mortensen

Gulvbehandling

Liste over forskellige behandlingsmetoder  i København

Oliebehandling

Læs mere om vores oliebehandlinger og vores høje kvalitet af olie

Lakbehandling

Giv dit gulv et langt liv med vores lakering. Læs mere under lak.

På basis af 24 bedømmelser.
Ulrik Dalsgaard
Ulrik Dalsgaard
04/10/2021
Bekræftet
Hurtig behandling Hurtig behandling, og et tæt på perfekt resultat til en god pris.
Pernille
Pernille
29/06/2021
Bekræftet
Varmeste anbefaling af 4M gulvservice Anbefaler 4M gulvservice på det varmeste! Helt igennem en god og tryg oplevelse og fuld tilfredshed: fra første telefonkontakt, til besøg og besigtigelse med stor fagkundskab og sidst men ikke mindst: virkelig godt udført arbejde; Alt til punktlig overholdelse af aftaler og tidspunkter, yderst behagelige medarbejdere og oprydning efter endt arbejde. Vi er utroligt tilfredse!
tibolipenny
tibolipenny
22/04/2021
Bekræftet
God pris God pris, hurtig levering, super service MEGET tilfreds
Kunde
Kunde
20/04/2021
Bekræftet
Virkelig søde og god service Virkelig søde og god service. Håndværkerne kom til tiden, var super imødekommende og har slebet/afhøvlet gulvet virkelig flot. Næsten ingen skrammer på panelerne, og jeg har fået de flotteste gulve, som jeg ikke engang turde drømme om. Kan klart anbefales og vil klart gøre brug af dem i fremtiden også! 🙂
Carina Rasmussen
Carina Rasmussen
19/04/2021
Bekræftet
Fik slebet og lakeret mine slidte… Fik slebet og lakeret mine slidte trægulve. De ankom som aftalt. Prisen var rimelig og jeg er super tilfreds med deres arbejde. Kan varmt anbefales.
Lina Scarlett Andersson
Lina Scarlett Andersson
15/04/2021
Bekræftet
Vi er meget glade for vores nye gulve Vi er rigtig glade for den service vi fik hos 4M Gulvservice i Søborg. Vi havde brug for et firma, som kunne hjælpe os med gulvafslibning af vores gulve. Damen i telefonen, var meget behjælpelig med hvilken behandling vi efterfølgende skulle vælge. De kom til tiden og prisen holdt som aftalt! Vi er meget glade for vores nye gulve. Tak for hjælpen.
Lars Henning Højlund
Lars Henning Højlund
06/03/2021
Bekræftet
Super Gulvservice Super Gulvservice. Helt som det skal være✅ Utroligt hvordan man kan genoplive ens gulv. God pris og hurtigt service. Tak for hjælpen med gulvafslibningen..fra os i Kastrup.
Emil
Emil
01/02/2021
Bekræftet
Rigtigt god til deres arbejde Rigtigt god til deres arbejde, mit gulv bliv super godt.. bedre end forventet. Kom til tiden og til en god pris kan stærkt anbefaledes
Niclas Molgaard
Niclas Molgaard
29/01/2021
Bekræftet
Super Gulvservice, næsten som nyt Super Gulvservice😉 Bare helt i top👍 Var slet ikke klar over at vores gamle gulv kunne blive så pænt! Det er stort set som nyt og helt uden mærker og ridser. Min kone og jeg er meget tilfredse og næste år regner vi med at skal have lavet resten af vores gulve. Vi afleverede vores nøgle til gulvfirmet og tog på weekend i sommerhuset. Da vi kom hjem stod det gamle barneværelse gulv, nu som helt nyt og klart til at lave kontor. Tak for hjælpen. Mvh Den lille familie 👪 fra Kbh.
Peter Schelde
Peter Schelde
25/01/2021
Bekræftet
Rigtigt god service Rigtigt god service. Kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde:) kan helt sikkert anbefales

Giv os gerne 5 stjerner på Trustpilot

Hos 4M Gulvafslibning i København, kan vi hjælpe dig når du skal have fortaget en gulvafhøvling af dine gamle gulve. Det er vigtigt man ved hvad man laver, når man skal afhøvle gulve, da en jævvn overflade er vigtig for et godt resultat. 4M har mange års erfaring med afhøvling af gulve i København. Derfor er du altid i sikre hænder hos os.
Fortæl om dine oplevelse hos os!

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og vil defor gerne at du giver din mening til kende. Giv os de stjerne vi fortjener og beskriv din oplevelse.
På forhånd tak

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om tørretid osv? Så læs de ofte stillede spørgsmål

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top