Oliebehandling af dit trægulv i København

Oliebehandling

Hvis du er i tvivl, om det er en oliebehandling, dit gulv skal have, så kontakt os gerne for rådgivning. Hvis du f.eks. bor i København, så kommer vi gerne forbi og kigger og fortæller om de forskellige typer efterbehandlinger. Måske planlægger du at få en gulvafslibning, en gulvafhøvling eller blot en gulvbehandling. Vi kan fortælle dig, hvad egner sig bedst til dit gulv, og rådgive dig ud fra dine ønsker, hvordan gulvet gerne skal ende med at se ud.

Valg af farve til din oliebehandling

En oliebehandling er godt for et trægulv, idet olien trænger dybt ind i træet og efterlader en slidstærk overflade. Oliebehandlingen kan både være med til at give gulvet et silkemat look eller et rustikt look. Det er dit ønske, som bestemmer. Det er muligt at vælge mellem forskellige farver. Det hele afhænger af, hvordan vil du gerne vil have, at gulvet skal se ud.  

 

Hvid olie passer godt til lyse træsorter som fyr, bøg eller ask. Den er også flot på egetræsgulve. Naturolie passer til eg og mørkt træ. Den kan give en nøddeagtig farve og en varm glød på gamle fyrretræsplanker. Du kan endda vælge at tone gulvet inden oliebehandlingen, så du får præcis den farve, du ønsker.

Hvordan du skal håndtere dit oliebehandlede gulv i København

Ønsker du en mere poleret overflade, kan vi komme tilbage efter f.eks. 3-6 måneder og give gulvet en omgang plejeolie, som poleres ned i træet og giver en lækker overflade og en super holdbarhed.

Efter en oliebehandling skal du vente 1-1½ døgn, før du går på gulvet og begynder at støvsuge eller andet. Det skal nå at tørre ordentligt. Når du fremover vasker gulvet, anbefaler vi, at du benytter en gulvsæbe med en lav PH-værdi beregnet til rengøring af et olieret trægulv. Du må ikke benytte f.eks. universalrengøring. Sørg for, at din støvsuger har bløde børster på mundstykket, så den ikke ridser gulvet.

Oliebehandling er ikke lige så slidstærk som en lakbehandling, men til gengæld kan den let friskes op der, hvor gulvet typisk bliver slidt, f.eks. under et spisebord.

Tilbud og rådgivning

Ring til os på tlf. +45 22 33 73 01 og få en samtale om dine gulve. Vi yder professionel rådgivning og svarer gerne på alle spørgsmål.

Vi udfører også malerarbejde

Har du brug for flere af vores ydelser, så kan vi give dig et individuelt pakketilbud.

Læs om vores gulvbehandlinger

Information om de forskellige behandlinger vi tilbyder. Nyt liv til dit gulv.

Læs også om gulvafslibning

Her kan du læse mere om gulvafslibning i København

Husk vi har 20% rabat i denne måned

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på jeres gulvafslibning

eller ring

Scroll to Top